عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانلود گزارشهای کارآموزی و پروژه دانشجویی و آدرس 1doc.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 5335
:: کل نظرات : 2

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 1618
:: باردید دیروز : 472
:: بازدید هفته : 2090
:: بازدید ماه : 2345
:: بازدید سال : 3977
:: بازدید کلی : 67820

RSS

Powered By
loxblog.Com

دانلود گزارشهای کارآموزی و پروژه دانشجویی

دانلود پاورپوینت بویلرها
سه شنبه 28 ارديبهشت 1395 ساعت 7:22 | بازدید : 23 | نوشته ‌شده به دست مدیر | ( نظرات )

پاورپوینت بویلرها

دیگ بخار و جایگاه آن دریک نیروگاه حرارتی

کلمه بویلر از فعل boil به معنی جوشاندن استخراج شده و بویلر به معنی جوشاننده است . درواقع بویلرها نوعی مبدل حرارتی هستند که با گرفتن انرژی حرارتی سوخت و انتقال آن به آب سرد ، باعث تبدیل آب به بخار می شوند .نیروگاه بخاری از نظر ترمودینامیک یک ماشین حرارتی است که در آن دیگ بخار ، به عنوان منبع گرما کار می کند .انتقال و افزایش انرژی سیّال عامل که عمدتاً آب خالص است ، در دیگهای بخار صورت می گیرد . در واقع می توان گفت که دیگ بخار قلب هر نیروگاه است .
۱۴۶۷۷OPOPOPOPOPOPOPOPOPIIIOIOIOIO.zip
سطح گرمایش ( ( heating surfaceیا سطح تبادل حرارتی یک بویلر عبارت است از مساحت سطحی که در معرض محصولات احتراق قرار دارد .

دیگهای چدنی

این نوع دیگها از قطعات چدنی مجزایی که به یکدیگر متصل می شوند ، تشکیل می شود که درآنها از تعدادی پیچ های فشاری ، واشرها ، مجرای مناسب برای عبور آب و محصولات احتراق بکار رفته است .ظرفیت حرارتی دیگهای چدنی معمولاً پایین بوده و حد اکثر در حدود ۷۰۰۰۰۰KCal/hr می باشد .این دیگها معمولاً در فشارهای پایین ( ۳-۵ اتمسفر) قابل استفاده می باشند .با افزایش یا کاهش تعداد محدودی از پره های دیگ چدنی می توان ظرفیت حرارتی آن را تغییر داد .دیگهای چدنی در مقابل زنگ زدن و خوردگی بسیار مقاوم هستند ، اما ، مشکل اصلی آنها پیدایش ترک درجداره پره هاست که به ترکیدن دیگ معروف است .

دیگهای فولادی

این دیگها بیشتر برای تولید آب داغ ( تحت فشار ) و بخار و اغلب در ظرفیت های بالا، استفاده می شوند .این دیگها بطور یکپارچه روی یک شاسی ساخته می شوند و بنابراین حمل و نقل آنها بسیار مشکلتر از دیگهای چدنی است .در ساخت دیگهای فولادی ازتعداد زیادی لوله های فولادی خاص استفاده می شود.عیب مهم دیگهای فولادی زنگ زدگی به ویژه در محل اتصال لوله ها با صفحات فولادی دو انتهای دیگ است .برای جلوگیری از آن لازم است ازدستگاههای سختی گیربا کنترل دقیق استفاده می شود .در دیگهای فولادی نیز مانند دیگهای چدنی می توان از طرحهایdry base ، wet base ، wet leg استفاده کرد .

(( برای دانلود کلیک کنید ))



:: برچسب‌ها: دانلود پاورپوینت بویلرها ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
دانلود مقاله تأثیر مالیات بر ارزش افزوده و نقش آن
سه شنبه 28 ارديبهشت 1395 ساعت 7:20 | بازدید : 21 | نوشته ‌شده به دست مدیر | ( نظرات )

مقاله تأثیر مالیات بر ارزش افزوده و نقش آن

چکیده:

مالیات بر ارزش افزوده ،مالیاتی است که کلیه عرضه کنندگان کالا ها و خدمات به عنوان مودیان نظام مالیاتی باید علاوه بر  بهای کالا یا خدمت عرضه شده،به صورت درصدی از بهای فروش کالا یا  خدمات،در زمان فروش از خریداران اخذ و به صورت دوره ای(فصلی)به سازمان امور مالیاتی کشور واریز نمایند.هر گونه مالیات بر ارزش افزوده پرداخت شده در زمان خرید توسط مودیا ن اعم از وارد کنندگان –تولید کندگانتوزیع کندگان-صادر کندگان،که در این نظام مالیاتی به عنوان  عامل وصول نه پرداخت کننده مالیات محسوب می گردنند،طلب ایشان ا ز دولت محسوب به صورت فصلی با سازمان امور مالیاتی کشور تسویه می گردد.تسویهمطالباتمودیانبابت مالیات های پرداختیایشان در زمان خرید،یا تز طریق کسر از مطالبات دریافتنی ذاز خریداران و یا از طریف استرداد تئسط سازمان امور مالیاتی کشور به ایشان،صورت می پذیرد.

پیشگفتار:

قانون مالیات برارزش افزوده که درجلسه مورخ هفدهم اردیبهشت ماه یکهزاروسیصدوهشتادوفهت کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طبق اصل هشتادوپنجم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب گردیده ومجلس بااجرای آزمایشی آن به مدت۵سال درجلسه علنی روزسه شنبه مورخ نهم بهمن۱۳۸۶موافقت ودرتاریخ۲/۳/۸۷به تاییدشورای نگهبان رسیده وطی نامه شماره۱۶۲۷۳/۹۵مورخ۱۹/۳/۸۷مجلس شورای اسلامی واصل گردیده است.

مقدمه:

این تحقیق بر دو مجموعه ابزار سیاست دولت که در میان تمام بخش های یک اقتصاد عمل می کند. تمرکز خواهد داشت: سیاست مالی دولت و سیاست مالی. (خزانه داری) هر دو مجموعه می توانند نقش حیاتی، چه  خوب و چه بد، در بسیج پس انداز داخلی ایفا کنند. به علاوه، هر دو سیاست آثار دامنه داری بر توزیع درآمد، اشتغال، کارآیی و ثبات اقتصادی دارند. در این جا ما بر آن سیاست مالی که تمام اقدامات مربوط به سطح و ساختار درآمدها و مخارج دولت را در بر می گیرد، تمرکز می کنیم.

بر اساس اصطلاحاتی که در اینجا مورد استفاده قرار می گیرند درآمدهای دولت شامل تمامی درآمدهای مالیاتی و غیر مالیاتی جاری به خزانه داری دولت از جمله مازادهای موسسه های عمومی در تملک دولت و استقراض داخلی از خزانه می شود. مخارج دولت چنین تعریف می شود: تمامی هزینه ها از بودجه دولت شامل مخارج جاری از قبیل حقوق کارمندان دولت؛ نگهداری اموال؛ هزینه های نظامی؛ پرداخت بهره و سوبسید برای پوشش زیان های موسسات دولتی؛ همچنین مخارج سرمایه نظیر هزینه های احداث کانالهای آبیاری، جاده ها و مدارس؛ و خرید تجهیزات غیر نظامی مورد تملک دولت.

سیاست مالی از طریق هر دو بخش مالیات و هزینه بودجه دولت عمل می کند. مرکز تصمیم گیری در مورد سیاست مالی در کشورهای رو به توسعه معمولا بین دو نهاد تقسیم می شود: وزارت دارایی (اداره خزانه داری) و وزارت (یا سازمان) برنامه ریزی. در بیشتر کشورها وزارت دارایی اساسا مسئول طراحی و اجرای سیاست مالیاتی و برای تصمیم های مربوط به مخارج مصرفی جاری دولت تعیین می شود. وزارت یا سازمان برنامه ریزی گاهی در مورد تصمیم های مربوط به مخارج سرمایه دولت نوسان دارد. برخی از اقتصاددانان  و سیاست گذاران، اصطلاح “سیاست مالی” را برای آنچه وزارت دارایی انجام می دهد و اصطلاح “سیاست توسعه” برای کارهایی که تحت نظارت شدید وزارت یا سازمان برنامه ریزی است به کار می برند. بخش حاضر، اساسا بر جنبه هایی از سیاست مالی که مخارج مصرفی دولت و تعیین مالیات را مورد رسیدگی قرار می دهند، تمرکز می کند.

تهیه این تحقیق از یاری دوستان و عزیزانی چون جناب آقای محمد براتی کارشناس  ارشد اداره ی مالیاتی و جناب آقای جعفر نائینی کارشناس ارشد اداره ی اقتصاد و دارایی بهره گرفته ام و از راهنمایی های استاد گرانقدر جناب آقای یار احمدی خراسانی نیز سود جسته ام. از تمامی این عزیزان و در نهایت همسر مهربانم جناب آقای ناصر بزرگی که پا به پای اینجانبدر تمامی مراحل جمع آوری اطلاعات نقش ارزنده ای ایفا نمودند . صمیمانه سپاسگذارم.

بیان مسئله:

به دلیل اهمیت مالیات وهمچنین نقش ارزش افزوده برآن بایدمطالعات بنیادین دراین زمینه انجام پذیرد ونتیجه آن به اطلاع مردم برسدتانقش مهمتری دراین زمینه ایفا نمایند.

باتوجه به نقش مهم ارزش افزوده بایدبیشتربه آن پرداخت:

۱-آیاارزش افزوده برمالیات نقش مهمی دارد؟

۲- آیا می توان باکاهش نرخ مالیات برارزش آن افزود؟

۳-آیافعالان اقتصادی(اعم ازکارخانجات،شرکتهاوصاحبان مشاغل)این مالیات راخواهندپرداخت؟

منابع:

۱-اقتصاد توسعه :گیلیس، پرکینز، رومر، اسنودگراس/ ترجمه غلامرضا آزاد (ارمکی)

۲- منبع:فصلنامه حوزه ،شماره ۹

۳-اقتصادبخش عمومی(مالیات ها)/دکترپژویان/انتشارات جنگل

۴-سایت اقتصاد

۵-سایت مردمان

(( برای دانلود کلیک کنید ))



:: برچسب‌ها: دانلود مقاله تأثیر مالیات بر ارزش افزوده و نقش آن ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
دانلود پاورپوینت برداشت بناهای تاریخی
سه شنبه 28 ارديبهشت 1395 ساعت 7:18 | بازدید : 34 | نوشته ‌شده به دست مدیر | ( نظرات )

پاورپوینت برداشت بناهای تاریخی

اتشکده آدریان

استان تهران به مرکزیت شهر تهران، با وسعتی حدود ۱۸۸۱۴ کیلومتر مربّع بین ۳۴ تا ۳۶٫۵ درجه عرض شمالی و ۵۰ تا ۵۳ درجه طول شرقی واقع شده‌است. این استان از شمال به استان مازندران، از جنوب به استان قم، از جنوب غرب به استان مرکزی، از غرب به قزوین و از شرق به استان سمنان محدود است. جمعیت این استان در سال ۱۳۸۵، ۱۳٬۲۸۱٬۸۵۸ نفر بوده‌است. کرج، ری،  شهریار، ورامین، دماوند، فیروزکوه، شمیرانات، و اسلام‌شهر از دیگر مراکز جمعیتی مهم استان هستند.

پیشینه تهران

تهران در گذشته از روستاهای ری بوده و ری که در تقاطع محورهای قم، خراسان، مازندران، قزوین، گیلان و ساوه واقع شده به سبب مرکزیت مهم سیاسی، بازرگانی، اداری و مذهبی از قدیم مورد نظر بوده و مدعیان همواره این مرکز راهبردی را مورد تهاجم و حمله قرار می‌داده‌اند. روستای تهران به واسطه برخورداری از مغاک‌ها و حفره‌های زیر زمینی و مواضع طبیعی فراوان و دشواری نفوذ در آنها پناهگاه خوبی برای دولتمردان و دیگر اشخاصی بوده که احتمالاً مورد تعقیب مدعیان قرار داشته‌اند. از سوی دیگر، کاروان‌های بزرگی که از محورهای مورد بحث عبور می‌کردند شکارهای سودمندی بودند و اغلب مورد حمله چپاول مردم بومی واقع می‌شدند. روستای تهران در واقع کانون چپاولگران و نهانگاه کالاهای دزدیده‌شده بود و این وضع تا زمان شاه تهماسب صفوی که قزوین را به عنوان پایتخت خود انتخاب نمود ادامه داشت. تهران در برابر حملهٔ افغان‌ها (پشتون‌ها) ایستادگی زیادی کرد و به همین خاطر آن‌ها پس از تصرف تهران این شهر را ویران کردند و باغ‌ها و تاکستان‌های آن را از میان بردند.  در زمان نادرشاه تهران دوباره نام و نشانی یافت.

دروازه ها و محلات تهران

ساختمان حصار و حفر خندق‌های جدید تهران قریب به ده سال طول کشید و شهر تهران چندین برابر توسعه یافت و مساحت آن به سه فرسخ و نیم رسید و از طریق ۱۲ دروازه به محیط بیرون خود ارتباط یافت. این دروازه‌ها که هم اینک نیز، اگر چه ساختمان آنها از بین رفته، اما اسمشان باقی است. عبارت‌اند از:

دروازه‌های دولت، یوسف آباد و شمیران (در شمال شهر)

دروازه‌های خراسان، دولاب و دوشان تپه (در شرق شهر)

دروازه‌های باغشاه، قزوین و گمرک (در غرب شهر)

دروازه‌های غار، رباط کریم و حضرت عبدالعظیم (در جنوب شهر)

(( برای دانلود کلیک کنید ))



:: برچسب‌ها: دانلود پاورپوینت برداشت از بناهای تاریخی خانه عظیمی کاشمر ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
دانلود مقاله بررسی میکروارگانیسمها
سه شنبه 28 ارديبهشت 1395 ساعت 7:16 | بازدید : 21 | نوشته ‌شده به دست مدیر | ( نظرات )

مقاله بررسی میکروارگانیسمها

مقدمه :

بنام او که نامش درمان دلهای خسته، یادش شفای قلبهای شکسته و معرفتش معراج عارفان است. دنیایی که ما در آن زندگی می  کنیم، از میلیون ها سال نوری در عمق فضا گرفته تا هزاران کیلومتر در اعماق زمین از دشت ها و جنگلها و کوهستانها گرفته تا دریاها و اقیانوس های بیکران، همه و همه دارای اسرار ناشناخته و رموز کشف نشده ای هستند، که در ذهن بشر چراها و چگونه هایی را پدید می آورد و پاسخ به این سؤالات یک نیاز اساسی برای هر فرد محسوب می شود. بشر از همان ابتدا درصدد پاسخ به این نیاز خود برآمده است و گام هایی را در زمینه های مختلف علم برداشته است. از زمان انسان اولیه تا انسان غرق در زندگی ماشینی قرن بیست و یکم این اکتشافات به طرق مختلف ثبت شده اند تا همگان از آنها بهره ببرند. ما نیز با بهره گیری از این نتایج و تحقیقات به ثبت رسیده و تلاش خود این تحقیق را گردآوری نموده ایم تا گامی هر چند کوچک در راه بی پایان علم در زمینه میکروارگانیسم ها برداشته باشیم.

میکروارگانیسم ها، قدیمی ترین موجودات زنده روی زمین هستند ولی چون اندازه آنها بسیار کوچک است از آخرین موجوداتی هستند که شناخته شده اند. این موجودات اهمیت ویژه ای برای انسان دارند. از ملموس ترین اثرات میکروارگانیسم ها بر روی جهان اطراف ما تجزیه است، اگر میکروارگانیسم ها نبودند نفتی هم وجود نداشت و یا اینکه جهان مملو از برگهای تجزیه نشده بود. همچنین بعد از شناخته شدن میکروارگانیسم ها پیشرفت قابل توجهی درامر بهداشت حاصل گردیده است از جمله تولید آنتی بیوتیکها چرا که دانشمندان با مطالعه میکروارگانیسمهای مفید و مضر(۸۰% مفید و ۲۰% پاتوژن یا بیماری زا) و با استفاده از علم میکروبیولوژی که همان علم مطالعه و شناخته میکروارگانیسم هاست طول عمر آدمی را افزایش داده اند و دیگر از اپیدمی های کشنده نظیر آبله، طاعون، سرخک، دیفتری و … همانند گذشته خبری نیست.

در صنعت نیز آدمی با استفاده از علم بیوتکنولوژی و نقش ارگانیسم ها به عنوان کاتالیست ، از میکروارگانیسم ها استفاده کرده است. در واقع میکروبیولوژی صنعتی، واژه ای قدیمی است که در مورد استفاده میکروارگانیسم ها در صنعت بیان شده است و امروزه آن را به تکنولوژی میکروبی( Microbial Technalogy ) تغییر داده اند. میکروارگانیسم ها در صنعت کاربردهایی فراوان دارند. در صنایع غذایی، پزشکی و استخراج منابع و معادن و … که مربوط به همان تکنولوژی میکروبی است و در ادامه بیشتر با آن آشنا خواهیم شد.

 روش تحقیق و جمع آوری اطلاعات :

۱-بخش عمده این تحقیق با استفاده از روش کتابخانه ای گردآوری شده است. بدین ترتیب که ما با مراجعه کردن به کتابخانه های عمومی در سطح شهر از جمله کتابخانه های امیرکبیر و امام خمینی و …. منابع و مآخذی را که می توانست به ما در انجام این تحقیق کمک کند از طریق نام کتاب، نوع موضوع و یا نام مؤلف کتاب و نیز برگردان های موجود در کتابخانه ها جمع آوری کردیم. پس از مطالعه این کتاب ها و استخراج کلمات دشوار ویافتن معانی آن ها در دایره المعارف های پزشکی، توانستیم بهره برداری لازم از این کتاب ها را انجام دهیم.

۲-روش دوم ما در این تحقیق استفاده از سایت های اینترنتی برای دست یافتن به آخرین اخبار بوده است که در بخش منابع و مآخذ آدرس دقیق آن ها ذکر شده است.

۳-مصاحبه با دو نفر از کارشناسان ارشد رشته میکروبیولوژی و تهیه گزارش و فیلمبرداری از صحبتها و کارهای عملی این عزیزان در آزمایشگاه رازی و شرکت نفت کرج نیز باعث گسترده شدن دامنه اطلاعات ما در این زمینه شد.

منابع و مآخذ:

منابع کتابخانه ای:

۱- باکتریولوژی پزشکی – نوروزی، جمیله – انتشارات دانشگاه علوم پزشکی ایران.

۲- میکروب شناسی کاربردی – مهرابیان، صدیقه – انتشارات شابک – چاپ دوم – بهار ۱۳۸۱

۳- میکروب شناسی پزشکی – قناعت، جواد – راشد، طاهره – انتشارات فربد – چاپ اول – پاییز ۱۳۷۱

۴- روش های آزمایشگاهی میکروب شناسی پزشکی– دپالیام، تریگان – ترجمه: نهائی، محمد رضا – جلالی، علی – انتشارات نیکنام تبریز – چاپ اول

۵- باکتریولوژی عمومی و آنتی بیوتیک ها – بیات، پروین – انتشارات سهامی چهر، فروردین ۱۳۶۲

۶- پایان نامه ی دانشگاهی راه های پاکسازی نفت – کمالی نژاد، سمانه – دانشگاه صنعتی امیرکبیر – ۱۳۷۹

۷- کتاب زیست شناسی دوره ی پیش دانشگاهی – دفتر تألیف کتاب های درسی – شرکت چاپ و نشر کتاب های درسی ایران – چاپ سوم – ۱۳۸۳

۸- پایان نامه دانشگاهی، کاربرد روشهای بیوتکنولوژی در رفع آلودگی های نفتی آب – خاکپور، مریم – دانشکده مهندسی شیمی تهران – ۱۳۷۶٫

۹- جاوتز (میکروبیوتکنولوژی) – آل هاشم – سعید – انتشارات آینده سازان – چاپ اول – ۱۳۷۱

۱۰- بیوشیمی عمومی (جلد ۲) – لاهوتی، مهرداد – رحیم زاده، رحیم – انتشارات: آستان قدس رضوی.

۱۱- گیاه شناسی (جلد ۲) – مقدم، فاطمه و ملک زاده – انتشارات: دانشگاه تهران

۱۲- میکروبیولوژی صنعتی – کاظمی، اخترالملوک و سیدی – انتشارات: جهاد دانشگاه صنعتی شریف، تاریخ انتشار: ۱۳۷۲

۱۳- میکروب شناسی دارویی – هوگو، و. ب – راسل، آ. د. ترجمه: فضلی بزاز، صدیقه-ناشر: دانشگاه علوم پزشکی مشهد – تاریخ انتشار: اسفند ۱۳۶۷

۱۴- میکروبیولوژی عمومی – ملک زاده، فریدون – شهامت، منوچهر – ناشر: انتشارات تحقیق، تاریخ انتشار: ۱۳۸۰

۱۵- تشخیص و درمان طبی بیماری ها – ادیب، عباس – انتشارات: دفتر علمی بخش نو

 منابع اینترنتی:

۱۶- www.Sience.ir

۱۷- www.Restriction.com

۱۸- www.khaneh zist.org

۱۹- www.Celltech group.com

۲۰- www. Sciam.com

(( برای دانلود کلیک کنید ))



:: برچسب‌ها: دانلود مقاله بررسی میکروارگانیسمها ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
دانلود پروژه حسینیه بیگلربیگی
سه شنبه 28 ارديبهشت 1395 ساعت 7:12 | بازدید : 22 | نوشته ‌شده به دست مدیر | ( نظرات )

پروژه حسینیه بیگلربیگی

حسین بیگلربیگی                                                                                                          

حسینیه ی مرحوم بیگلربیگی واقع در محله ی قدیمی فیض آباد،بخش یک،خیابان مدرس مقابل مسجد جامع قرار دارد .این حسینیه دارای دو درب ورودی اصلی است که یک درب آنت در خیابان مدرس و درب دیگر در داخل کوی بیگلر بیگی باز می شود.حیاط و مجموعه این بنا که از چندین باب منزل متصل به یکدیگر را شامل می شود ،در سال ۱۳۰۹هجری قمری توسط مرحوم عبداله خان بیگلر بیگی (فراش باشی)خریداری شد.این بنا در قسمت شمالی در ۳طبقه با زیرزمین که هر طبقه دارای ۵طبقه دارای ۵اطاق است.د نمای شمالی دارای یک عدد ارسی بزرگ و ۴باب دو دری و ۴باب دریچه و دو باب در ورودی می باشد که توسط ۶پله وارد حیاط وسیع می شود این حیاط دارای یک حوض بزرگ مستطیل شکل است .

قسمت شرقی بنا یک طبقه می باشد که در زمان زندیه ساخته شده است که دارای ۴باب اطاق و ۴در ورودی که توسط ۳پله وارد ساختمان می شود در نمای شرقی دارای ۴باب سه دری با طاقهای ۷و۵کنده که روی طاقهای با خفته و راستا چیده شده است و توسط یکی از درها ورودی از دالان باریکی می گذرد و وارد کوی بیگلربیگی (شهید مجید زارعی)می شود.

ضلع جنوبی در یک طبقه که در زمان قاجاریه ساخته شده و دارای ۴باب اطاق ۵در ورودی است که درهای ورودی توسط ۳پله ی ۴۰سانتی وارد ساختمان می شود و نمای جنوبی دارای ۳ارسی با طاق های رومی (نیم دایره ای )که ارسی از بین رفته است.روی طاقهای با خفته و راستا چیده شده است.

قسمت حسینیه که گنبد ی روی آن قرار دارد در زمان قاجاریه احداث گردیده است و توسط سه پله چهل سانتی به طول ۱۰متر وارد ایوانی می شود که دارای ۱باب ارسی بزرگ می شود کهدارای دریچه است که در قدیم سقف این ایوان منبت کاری بوده که در اثر مرور زمان از بین رفته است .

دارای دو درب ورودی است.یکی ار درها به داخل حسینیه بازی می شود و دیگری به قسمت جنوبی راه دارد.

این حسینیه دارای ۵باب اطاق و یک شاه نسین است که در طبقه فوقانی قرار دارد این محل برای پذیرایی بانوان در ایام محرم است حسینیه تماما آینه کاری است دارای دو اوروسی کوچک و دو اطاق می باشد که توسط یک دالان وارد حیاط کوچکی می شود نمای شرقی این حیاط در دو طبقه ساخته شده است که دارای چهار اطاق و چهار،سه،دری می باشد و توسط راه باریکی به طبقه بالا منتهی می شود.در قسمت شمال دارای یک ارسی بزرگ با شیشه الوان می باشد و در قسمت غربی چهار طاق نما که در حال حاضر از آنها برای سرویس استفاده می شود و در قسمت جنوبی دو طاق نما و یک عدد در ورودی که توسط هشت پله بن بست گرمابه و بعد هم به خیابان منجر می شود .توضیح این که تاریخ خرید و ساخت این بنا در سال ۱۳۰۹توسط عبداله خان بیگلربیگی خریداری شده است .ساختمان شرقی و شمالی مربوط به زمان زندیه است.ساختمان جنوبی و حسینیه در زمان قاجاریه احداث گردیده است.معماری حسینیه از سال ۱۳۱۱شروع گردیده و کار سقف کاری و طاق و گنبد و غیره به تدریج تا سال ۱۳۱۵یعنی بهمدت ۴سال انجام پذیرفت در سال ۱۳۱۵به بعد حسینیه و ستون و نمای آن پنجره ها وارسی ها و غیره شروع شد.سرانجام در سال ۱۳۲۶هجری قمری کار آینه کاری آن توسط مرحوممشهدی مصطفی بنای کرمانشاهی به پایان رسید .

   کارهای انجام شده در تکیه بیگلربیگی          

۱-پیاده کردن و بازسازی کل دیوارمشرف به کوی گرمابه ی بیگلربیگی به طول پانزده و ارتفاع هفت متر.این دیوارز بر اثر نفوذ آب به دلیل اختلاف سطح صد و شصت سانتیمتری با کوی مجاور و پوسیدگی ملات و آجرها،سی سانتیمتری به طرف جلو انحراف پیدا کرده بود و هر آن احتمال ریزش آن می رفت

۲-چیدن دیوار مشرف به خیابان در دو طبقه طاق زنی و بند کشی به گچ و پوشش روی دیوار با شیروانی جهت تقویت آب چکان ها.

۳-مرمت گنبد و تعویض خرپاهای پوسیده.

۴-پیاده کردن و بازسازی دیوار مشرف به کوی دندانسازی به طول ۲۵،ارتفاع ۶متر.شامل پی کنی ،شناژریزی دیوارچینی،و بازسازی آبچکان روی دیوار به صورت قبلی اش.

(( برای دانلود کلیک کنید ))



:: برچسب‌ها: دانلود پروژه حسینیه بیگلربیگی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
دانلود مقاله بررسی سیمان استخوان
سه شنبه 28 ارديبهشت 1395 ساعت 7:2 | بازدید : 29 | نوشته ‌شده به دست مدیر | ( نظرات )

مقاله بررسی سیمان استخوان

چکیده ای از مطالب

سیمان استخوان

دراین تحقیق برخی مقالات که از سال ۱۹۹۶ به بعد در ارتباط با سیمان های استخوان مختلف ارائه شده است مورد بررسی قرار گرفته اند.

به طور کلی چهار نوع سیمان استخوان برای کاربردهای ارتوپدی و دندانپزشکی موجود است که دو تاپایه پلیمری و دوتای دیگر سرامیکی دارند که عبارتند از:

سیمان های اکریلیکی یا سیمان های با پایه پلی متیل متاکریلات PMMA))

سیمان های با پایه پلی پروپیل فومریت (PPF)

سیمان های فسفات کلسیم (CPBCS)

سیمان های گلاس یونومر (glass inomer)

هر کدام از این چهار نوع سیمان خود دارای ترکیبات و فرمولاسیونهای متفاوت بوده که هر کدام خواص مختلف با یکدیگر دارند.

سیمان استخوان PMMA برای کاربردهای کلینیکی وبه منظور  اطمینان از تثبیت عضو مصنوعی مفصل  در تعویض مفصل ران و زانو مصرف شده است. سیمان استخوان در اصل از پودر پلی متیل متاکریلات و مایع  مونومرمتیل متاکریلات تهیه می شود.

هیدور کئینون از پلیمریزاسیون سریع جلوگیری می کند. پلیمریزاسیون سریع تحت شرایط خاصی به وقوع می پیوندد. مثلاً قرار گرفتن  در معرض نور بالارفتن درجه حرارت و امثال آن می تواند سبب پلیمریزاسیون نابهنگام شود.

ان وان دی متیل- تولوئیدین برای ترویج یا شتاب بخشیدن عملیات اصلاح  سازی سرد به ترکیب نهایی اضافه می شود. (عامل پخت cold curing). واژه اصلاح سازی سرد به این منظور به کار می رود که تفاوت شرایط اجرای عملیات باوضعیت کار در دمای بالا و فشار زیاد  (مثل روش قالب گیری تحت فشار و دمای بالا جهت ساخت اجزاء دندانی در دندانسازی ها) مشخص  گردد. قسمت مایع از طریق گذراندن از صافی به خوبی سترون می شود. بخش جامد ماده نیز پودری سفید و بسیار ریز است.

هنگامی که پودر و مایع با یکدیگر مخلوط می شوند مایع مونومر از طریق فرایند پلیمریزاسیون اضافی، عمل پلیمریزاسیون را انجام می دهد. دی بنزوئیل پراکسید که نقش فعال کننده را به عهده دارد با پودر مخلوط شده و با مونومر واکنش انجام می دهد تا یک رادیکال مونومر را تشکیل دهد. این رادیکال مونومر سپس به مونومر دیگری هجوم می برد تا یک رادیکال دیمر تشکیل دهد. فرایند  ادامه می یابد  تا مولکولهای زنجیر- طویل تولید شود. مایع مونومر سطح ذرات پودر پلیمر را خیس می کند و آنها را پس از پلیمریزاسیون به یکدیگر مرتبط و متصل می سازد و یک حالت خمیری به وجود می آید که به حفره تزریق می شود. و پوتوز روی سیمان همانند شکل (۱) جداداده می شود.

منــابـع:

۱- مقدمه ای بر بیومتریال ها، دکتر جون بو پارک، دکتر رودریک اس لیکز، ترجمه مهندس محمد حسین فتحی و دکتر  وجیه السادات مرتضوی.

۲-Khairoun I. , Boltong Mc.G ,et.al. , J.Master . Sci. Master. Med . 425-428:1998

Takagi S. , chow L.C. , et. al . , Biomaterials , 1593 – 1599: 19: 1998

Yamamotho H. , Boltong M.G , et. al .j. Mater . sci. Med . , 512 -519 : 9: 19998.

Ginebra M.P . , Boltong M.G . , et . al. , j . Mater . Sci . Mater. Med . , 612- 616 : 6:1995.

Andrian jatovo H. , Jost F. , et. At , J. Mater. Mater Med. , , 34-39 : 7: 1996.

Blades C. , Moor D. P . , et . al. J . Mater. Sci. Mater. Med. , 701-706: 9 : 1998.

Johal K.K m Gariag G. T . , et . al , J . Mater . Sci. Mater. Med . ,690-694: 6: 1995.

Oevlin A. J. , Hatton P. V. , et. Al , j. Mater . Mater. Med . 337- 741:9: 1998.

, Nakamura T. , et . al , Biomaterials , 1479-1482 : 19: 1998.

Funk M. and listky A. , Biomaterials , 1561 -1567 : 19 : 1998.

Sadao M. , kohtaro H. , et. , al . , Biomaterials , 1661 – 1606: 19 : 1998.

Benjamin R . and subrate S. , Conference . 1997 IEEE.

Timmie Topolesky L. D. , Duchenyne P. , et. , Biomatrials , 1659 -1677 : 19: 1998.

Revell P. A , Braden M. , et . al ., Biomaterials , 1579 – 1586 : 19: 1998.

Elvirta C. Vazquezb . , et . al. , j. Mater . Sci. Mater. Med . , 679-685 : 9 : 1998.

Pascual B. , gurrochaga M. , at, al ., j . Mater sci. Mater . Med . , 793- 798: 6 : 1995.

McCullough , F . J . Buchanan , J. F. orr , and G. M. walker. , plastics m Rubber and Gomposites. , 378- 384 : 7 : 2000.

Yetkinter D. and litsky A. , Biomaterials , 1551 -1559 : 19 : 1998.

(( برای دانلود کلیک کنید ))



:: برچسب‌ها: دانلود مقاله بررسی سیمان استخوان ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
دانلود پروژه مونوگرافی روستای اخترآباد
سه شنبه 28 ارديبهشت 1395 ساعت 6:43 | بازدید : 26 | نوشته ‌شده به دست مدیر | ( نظرات )

پروژه مونوگرافی روستای اخترآباد

فهرست مطالب:

فصل اول

مقدمه:

تعریف مردم شناسی

تعریف تک نگاری

روستا

ملاک های تعریف روستا

انواع اجتماعات روستایی

انگیزه و هدف تحقیق

موضوع تحقیق

روش تحقیق

فصل دوم: جغرافیا

استان تهران

شهرستان شهریار

دهستان اخترآباد

موقعیت و محدوده اخترآباد

وسعت ده

کوه ها

آب و هوا

بارندگی

دما

رطوبت

قنات

جنس خاک

پوشش گیاهی

پوشش جانوری

وجه تسمیه

آثار تاریخی و قدیمی

فصل سوم: موقعیت اجتماعی

مهاجرت

جمعیت

سطح سواد

جمعیت فعال و غیرفعال

امکانات روستا

فصل چهارم: ساختار فرهنگی

مسجد

زبان

مذهب

خویشاوندی

فصل پنجم: سیمای روستا

سیمای روستا

مسکن

فصل ششم: کشاورزی و دامداری

موقعیت اقتصادی

پنبه

شبدر

وسایل و ابزار کشاورزی

تقسیم آب

دامداری

تهیه انواع لبنیات

واحدهای وزنی

تقدیم و گاه شمار

فصل هفتم: خوراک

انواع نان ها و شیرینی های محلی

انواع آشها

انواع غذاهای محلی

انواع ترشی

انواع مربا

وعده های غذایی

سفره آرایی

فصل هشتم: پوشاک

(مردان و زنان و کودکان)

فصل نهم: مراسم گذار

الف- سیسمونی

تولد

نامگذاری

حمام زایمان

ختنه سوران

دندان درآوردن

اعتقادات در مورد زاد و ولد

ب- ازدواج

همسرگزینی

خواستگاری

قندشکنی

خرید عروسی

مراسم عقد

کارت نویسی

مراسم بند اندازون

پختن نان عروسی

حنابندان

مراسم عروسی در قدیم

حمام بردن داماد

تیانه

عروس بردن

مراسم عروسی در زمان حال

جهیزیه

عروسی

دواخ

قیننه سلام

هفته حمام

ایاق اچماق

اعتقادات در مورد عروسی

مرگ و میر

مراسم تدفین

مراسم شام غریبان

مراسم سوم

مراسم شب هفت

مراسم چهلم

مراسم سال

اعتقادات مربوط به مرگ و میر

فصل دهم: مراسم در طول سال شمسی و قمری

شب یلدا

چهارشنبه سوری (شال اندازی، فال گوشی)

مراسم خانه تکانی

خرید عید

عیدی بردن برای عروس

سال تحویل

سیزده بدر

عید قربان

عید غدیر

عید فطر

مراسم مربوط به ماه محرم و صفر

علم بندی

تاسوعای حسینی

عاشورای حسینی

فصل یازدهم: صنایع دستی

قالی بافی

توبره بافی

گلیم بافی

پلاس

کلاه و دستکش

فصل دوازدهم: اوقات فراغت

شب نشینی

مسابقه

چاپ  چاقان بازی (یک قل دو قل)

وسطی

زبر قیچ (لی لی)

تمباقا بازی (کمربند بازی)

هفت سنگ

فصل سیزدهم: اعتقادات و باورها

اعتقادات و باورها

مراسم طلب باران

طب سنتی

داروهای گیاهی

فصل  چهاردهم: فرهنگ فولکور

ضرب المثلها

لالایی ها

چیستان

ترانه ها

رقص های محلی

فصل اول

مقدمه

تعریف مردم شناسی:

مردم شناسی مانند جامعه شناسی یکی از علوم معتبر و دامنه دار اجتماعی است که بیش از صد سال از عمر آن نمی گذرد اما در جامعه ما مردم شناسی بر خلاف جامعه شناسی به حد کفایت مورد توجه قرار نگرفته و دنبال نشده است. البته پیش از ظهور مردم شناسی به عنوان یک علم مورخان و سیاحان و فیلسوفان و اخلاق شناسان درباره سلوک اجتماعی و فرهنگی اقدام اقوام گوناگون به تاملاتی نظری دست یازیده اند و آثاری بس ارجمند پدید آورده اند که به بیش از دو هزار سال همواره مورد استفاده و مواجه اصحاب پنج قرن پیش از طلوع عصر مسیحی گزارشی مردم شناختی از قوم ایرانی و رسوم اخلاقی آن به دست داده است و ابوریحان بیرونی که در قرن چهارم به بررسی فرهنگی مردم هند پرداخته و محصول این پژوهش را در کتاب مشهور خویش به نام تحقیق درباره هند ابدیت بخشیده است. (محمودی اصل/۱۳۷۷ و ص ۷)

تک نگاری

مطالعه جامع یک اجتماع و یا با یک امر اجتماعی نظیر خانواده، کارخانه، طبقه و غیره. تشریح همه جانبه یک پدیده یا مجموعه ای از پدیده ها است، در تک نگاری ابتدا از وضع عینی ، ظاهر، سطح خارجی پدیده که قابل مشاهده است، آغاز می کنند، سپس ابعاد ذهنی، روانی و پیچیده آن را به نگارش در می آورند، بدین سان در این مفهوم کلیت و هم فردیت دیده می شود. کلی است چون در خلال آن همه اضلاع یک محل شناخته می شوند. فردی است چون یک پدیده نظیر ده، یک کارخانه یک مدرسه در همه ابعادش سنجیده می شود. (ساروخانی، ۱۳۷۷ ص ۳۱۹)

گرچه واضح نام و پایه گذار این شیوه تحقیق دانشمندی فرانسوی لوپله Leplay بوده که از نیمه قرن نوزدهم به این گونه تصویر سازی از واقعیت اجتماعی روی آورد اما منوگرافی روستایی با النسبه تازه تر است. و ظاهراً علت آن توجه به مطالعه ده و پرورش در باب زندگی روستانشینان تحول سریع و شگرفی بود که بر اثر ارتباط با حیات شهری و ورود تمدن ماشینی در دیه ها پدیدار شده و دنیای ساکن روستا را به کلی دگرگون کرده است. (صفی نژاد/ منوگرافی ده طالب آباد/ تیرماه ۱۳۴۵ (ص ۵)

تعریف روستا

ده واژه ای است پارسی مشتق از کلمه دهیو به معنی سرزمین و کشور و از معنای آن مرکزی از تجمع انسان ها و واحد جغرافیایی به ذهن متبلور می شود که شخصیتی اقتصادی و اجتماعی قایم به خود دارد. «روستا» نیز واژه ای است مأخوذ از کلمه «رستاق»، که در اصطلاح جغرافیدانان اسلامی به ناحیه ای اتلاق می شد که دارای مزارع و قریه هایی باشند. واژه رستاق در دوره های بعدی به دو معنی استعمال شده است:‍ نخست به معنای دهستان که هم اکنون نیز در برخی از استان های کشور مصطلح است، دوم به معنای ده و قریه که در این مفهوم تا اواخر دوره قاجاریه به کار می رفته و در حال حاضر به واژه روستا تبدیل شده است.

در دوره اسلامی، اصطلاح ده یا قریه به هر نقطه مسکونی اطلاق می شد که دارای مسجد جامع و منبر نباشد و در آن برای اجرای حد نسبت به مجازات بزهکاریها اجازه نداشته باشند ده در ایران امروز به سکونتگاهی اطلاق می شود که اکثریت مردم آن از طریق کشاورزی سنتی یا نیمه سنتی به امرار معاش بپردازند. اگر چه این تعریف شامل تمام مناطق روستایی کشور نمی شود و به دلیل شرایط انتقالی جامعه استثناهایی بر آن می توان مشاهده کرد، اما اکثریت قریب به اتفاق روستاهای کشور را شامل می شود.

 ملاک های تعریف روستا

۱-تعداد جمعیت

ملاک های ملاک رقم جمعیت برای کشورهای جهان یکسان نیست و مقدار آن از یک تا پانزده هزار نفر متغیر است. در ایران مطابق به سرشماری های سراسری رقم پنج هزار نفر برای این امر در نظر گرفته شده بود.

معیار جمعیت برای تعیین و تشخیص شهر از روستا در بسیاری از موارد نمی تواند درست باشد چرا که صرف نظر از قراردادی و اختیاری بودن آن اولا با افزودن یا کاستن یک فرد، جامعه از حالت روستایی به شهر تبدیل می شود و یا برعکس. ثانیاً ممکن است جوامعی وجود داشته باشند که با وجود کم بودن تعداد جمعیت آنها از میزان لازم، اقتصاد و روحیه شهری داشته باشند و یا با وجود بیشتر بودن جمعیت از نظر اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی یک محیط روستایی محسوب شوند.

۲-انبوهی جمعیت

برای رفع نقیصه مربوط به تعداد جمعیت در بعضی از کشورها انبوهی جمعیت را نیز به شماره حسابهای آن می افزاید.

در این مورد والترویل کاکس تحقیقی در ایالت نیویورک امریکا به عمل آورده و به این نتیجه رسیده است است که انبوهی کمتر از ۱۰۰ نفر در هکتار «کشور» را تشکیل می‌دهد، انبوهی ۱۰۰-۱۰۰۰ نفر «روستا» و انبوهی بیش از ۱۰۰۰ نفر در هکتار «شهر» را نشان می دهد اما این ملاک نیز نمی تواند شهر و روستا را دقیقاً از همدیگر متمایز سازد و انتقادهای وارد بر ملاک تعداد جمعیت در این مورد نیز وارد است.

۳-سازمان و تشکیلات اداری

در برخی از تعاریف مانند سرشماری های اخیر ایران، روی سازمان های اداری و تشکیلات حقوقی روستائی تکیه می شود. در این تعاریف شهر را جایی می دانند که دارای شهر داری باشد و به وسیله آن اداره می شود.

این ملاک نیز به تنهایی نمی تواند در تعیین شهر و روستا دقیق باشد زیرا تعدادی از نقاطی که شهرداری دارند مشخصات روستایی به چشم می خورد. ممکن است در آنها شغل عمده خمردم کشاورزی باشد، روابط خود مصرفی دیده شود و صنعت و خدمات رشد ناچیزی داشته باشند.

۴-سیمای فیزیکی

این ملاک که دیدگاه برخی از جغرافی دانان است. شهر را جایی مصنوعی می داند که از خیابان ها، ساختمان ها، جدول های آب و سایر دستگاه ها و بناها درست شده و زندگی شهری را امکان پذیر می‌کند. با توجه به این تعریف، باید روستاها را جایی دانست که از تسهیلات و امکانات شهری نظیر خیابان ساختمان های مدرن، جدول های آب و .. محروم باشد.

بدیهی است که وجود خیابان و جدول آب و غیره به تنهایی نمی تواند منطقه ای را شهر کند، چرا که در روستاها نیز این امر امکان پذیر بوده و در مواردی عملی شده است. از سوی دیگر این تمایز میان شهر و روستا جنبه دلخواه و قراردادی دارد، زیرا شرایط زیست روستایی متدرجاً و بی آنکه دچار وقفه شدید شود به شرایط شهری مبدل می گردد.

۵-بافت اجتماعی و فرهنگی

در این مورد جامعه شناسان از بافت اجتماعی مانند تفاوت های قشربندی اجتماعی، متحرک شغلی و طبقاتی، تجانس و عدم تجانس جمعیت جامعه و از بافت فرهنگی مانند سنت گرایی مخالفت در برابر نوآوری، اعتقاد به سرنوشت، صمیمیت و مهمان نوازی، روابط نزدیک و مانند اینها نام می برند که به علت ذهنی بودن برخی از این ملاک ها و دشواری تعیین برخی دیگر، تشخیص روستا و شهر بر اساس آنها میسر است.

۶-ساختار اقتصادی و شیوه معیشت

این ملاک مهمترین معیار تشخیص شهر و روستا از هم محسوب می شود و آن را می توان عامل تعیین کننده شهر یا روستا بودن یک نقطه دانست. منطور از ساختار اقتصادی و معیشت جامعه در این مورد عبارت است از شغل اساسی مردم و شیوه زندگی اکثریت اعضای جامعه.

با توجه به این ملاک، هنگامی که در یک جامعه اکثریت مردم به کشاورزی می پردازند و زندگی خود را از این راه تامین می کنند، می توان گفت یک اجتماع روستایی است روستا مکانی است که انسان در ارتباط مستقیم و اولیه با طبیعت قرار می گیرد و نیرو و نیازهای معیشت خود را از آن فراهم می آورد تغییرد و تبدیل شکل نهایی محصولات به دست آمده می تواند در شهر یا روستا صورت گیرد اما در هر حال تولید در محیط طبیعی و از طریق کشت در روستا به انجام می رسد. به طور کلی مساله این نیست که ممکن است در شهر کشاورزی وجود داشته باشد و یا برخی از مردم شهری به فعالیت‌های زراعی مشغول شوند بلکه واقعیت این است که کشاورزی فعالیت اساسی شهر نیست. (تقوی/ ۱۳۷۸/۱۳/۱۴/۱۵)

انواع اجتماعات روستایی:

۱-ده یا قریه: ده یا قریه واحدی اقتصادی- اجتماعی، جغرافیایی و مرکز تجمعی از مردم یکجانشین است که قسمت اعظم درآمد آنها از کشاورزی تامین می شود و شرایط بالقوه خودکفایی را نیز در خود دارد. در حال حاضر این خودکفایی از قوه به فعل در نمی آید، چون تحول اقتصاد شهری و از هم پاشیدگی نظام زمینداری سنتی کهن موجب گسترش شبکه ارتباطی روستا و شهر در بسیار از نقاط دنیا حتی در جوامع تطور یافته سنتی شده است. به همین علت امروزه اقتصاد روستایی در ارتباط نزدیک و رویارویی با اقتصاد شهری قرار دارد.

۲-مزرعه: در حقیقت مزرعه جذئی از زمین های متعلق به یک ششدانگ است که خود به تنهایی واحدی مستقل را تشکیل نمی دهد و علاوه بر آن در غالب نقاط، سکونتگاهی است. معمولاً نام مزرعه منطبق با نام چشمه، قنات یا چاهی است که موجب ایجاد مزرعه در حول و حوش ده شده است. یک ده ممکن است علاوه بر زمین های زراعی متصل به مساکن روستایی، در چند کیلومتری خود نیز دارای مزارع متعدد با عناوین خاص باشد که از لحاظ حقوقی جزئی از ده متبوع خود تلقی شود. به صورتی که در نظام شبه فئودالی ایران مجموعاً ملکی ششدانگ را به وجود می آورد.

در حال حاضر، مزرعه محل سکونت روستائیان نیست و وجود موارد استثنائی یعنی مزرعه های معدودی که یکی دو خانوار در آن ساکنند، باعث نمی شود که آن را سکونتگاه تلقی کنیم.

مزرعه را گاه «کلاته»، «قشلاق»، «براکوه» و غیره نیز نامیده اند.

۳-مکان: محلی است خارج از محدوده ثبتی یا عرضی دهات که به طور عمده فعالیت غیرکشاورزی در آنجا انجام می گیرد، مانند معادن کارخانجات، قهوه خانه، و نظایر آن.

این نقاط ممکن است دارای سکنه یا فاقد سکنه باشند. (وثوقی/ ۱۳۷۷/۲۰ و ۲۱)

انگیزه و هدف تحقیق:

هدف از تحقیق در روستای اخترآباد آشنایی با فرهنگ بومی و مردمان این منطقه بوده است زیرا می توان گفت که تا چندین سال قبل این روستا یکی از روستاهای بکرو دست نخورده بود اما به مرور زمان و بخصوص در طی چندین سال گذشته و کارهایی که جهاد سازندگی در این روستا انجام داده است این روستا تا حدودی متغیر پیدا کرده است ولی در این تحقیق سعی می شود که بر جنبه های فرهنگی قدیمی توجه بیشتری شود و همچنین هدف ازاین تحقیق آشنا شدن با فرهنگ بومی و قدیمی مردم ایل شاهسون بوده است زیرا این روستائیان کوچ نشینان شاهسون بوده اند که در این روستا یکجانشین شده اند.

(( برای دانلود کلیک کنید ))



:: برچسب‌ها: دانلود پروژه مونوگرافی روستای اخترآباد ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
دانلود پروژه بهسازی زمینهای آبرفتی به روش تزریق سیمان
سه شنبه 28 ارديبهشت 1395 ساعت 6:42 | بازدید : 25 | نوشته ‌شده به دست مدیر | ( نظرات )

پروژه بهسازی زمینهای آبرفتی به روش تزریق سیمان

فهرست مطالب
فصل اول ۵
تاریخچه ۵
فصل دوم ۹
اهداف ، مزایا و معایب تزریق سیمان ۹
فصل سوم ۱۵
زمین‌های قابل تزریق سیمان ۱۵
جدول ۲ ۱۹
فصل سوم ۲۲
روشهای تزریق ۲۲
الف: تزریق جابجائی ۲۵
ب: تزریق نفوذی ۲۸
ج: تزریق های مرحله ای ۲۹
۳- تزریق از پائین به بالا با پکر ۳۲
این روش تزریق مزایای بی‌شماری دارد که عبارت است از : ۳۸
۴- تزریق گردشی از بالا به پائین ۳۹
شکل ۳۰ نحوه استفاده از تیوب Brocher در تزریق حفره های بزرگ و غارهای زیر زمینی ۴۱
فصل چهارم ۴۳
عمل تزریق سیمان ۴۳
عمل تزریق شامل دو بخش عمده زیر است : ۴۴
۱-۱-۴- دو غاب نیوتنی غیر دانه ای ۴۵
جدول ۳- مشخصات و موارد کاربرد انواع دو غابها ۵۲
۲-۱-۴- دوغابهای بینگ هامین دانه ای ۵۴
شکل ۱۶ تاثیر درجه انعقاد در مقدار دبی . ۶۱
شکل ۱۷ – انواع تکنیک‌های تحکیم زمین ۶۳
جدول ۵ محدودیت قابلیت تزریق دوغابها براساس اندازه ذرات و قابلیت نفوذ پذیری زمین ۶۴
شکل ۲۰- دامنه نفوذ دو غابهای شیمیایی نیوتنی ۶۹
۲-۴- تکنیک تزریق ۷۶
شکل ۲۲ ۷۹
۴-۲-۴– مقدار دوغاب و نحوه عمل آن ۸۷
فصل پنجم ۹۰
نحوه کنترل دوغاب و عملیات تزریق سیمان ۹۰
۲-۵- کنترل عملیات تزریق ۹۳
فصل ششم ۹۵
ماشین آلات مورد نیاز در یک طرح تزریق سیمان ۹۵
ماشین‌آلات ۹۶
۱- دستگاه حفاری DIAMEC 260 ۹۷
شکل ۵-  شکل شماتیک دستگاه حفاری در یک گالری با ژنراتور برقی ۱۰۰
شکل ۸- انواع سرمته‌های حفاری ۱۰۱
۱-۲- تانک مدرج ۱۰۲
شکل ۹- تانک مدرج ۱۰۲
شکل ۱۰-  مخلوط کن مدل CEMIX175 ۱۰۳
شکل ۱۰- مخلوط کن مدل CEMIX200 ۱۰۴
۴-۲- پمپ تزریق ۱۰۵
شکل ۱۱- دو نوع همزن ۱۰۶
شکل ۱۲-  پمپ از نوع ZIB 11545 ۱۰۷
شکل ۱۳ – تغییرات دبی- فشار برای دو نوع پمپ ۱۰۷
شکل ۱۴ – پمپ ZHB 8045 ۱۰۹
شکل ۱۵ پمپ نوع ZBE ۱۱۰
۴-۴-۲- پمپ ZBA ۱۱۰
شکل ۱۶- پمپ ZBA ۱۱۱
۱٫ USE- پکر ۱۱۳
۲: TOP – پکر ۱۱۴
شکل ۱۸-  دو  نوع پکر ۱۱۵
منابع و مراجع ۱۱۷
فصل اول
 تاریخچه
تکنولوژی تزریق بعنوان یک راه حل مهندسی ، یک تکنیک کهن در بسیاری زمین است که درحدود دو قرن قدمت دارد. تزریق در زمین برای نخستین بار توسط شخصی بنام Berigny در سال ۱۸۰۲ انجام شد و لکن این تکنیک ، تنها در چند دهه اخیر پیشرفت نموده و اکنون بعنوان یک تکنیک برتر شناخته شده است .
از آنجا که کیفیت این تکنیک در بهسازی زمین در رابطه با اجرای انواع سازه‌های بزرگ و مهم در اکثر کشورهای صنعتی پیشرفته به عنوان یک راه حل مفید و موثر کاملا ً مورد قبول متخصصین است ، در نتیجه وجود مشکلات و موانع خاصی نظیر مسائل مکانیک خاک منطقه عمل اعم از پائین بودن مقاومت زمین ، پائین بودن پی سنگ ، تخلخل زیاد ، احتمال نشست یا مشکلات زمین شناسی همانند وجود شکستگی‌های زیاد در منطقه ، تکتونیزه بودن محل ،‌وجود غارهای زیرزمینی ، بالا بودن سطح آبهای زیرزمینی ، هوا زدگی لایه‌ها ، تشکیلات مختلف زمین شناسی از لحاظ جنس ، شیب و ضخامت لایه‌ها ، یا نفوذ پذیری زمین منطقه عملیاتی ، مشکلات خاکبرداری ،‌مشکلات ناشی از فرار آب ،‌وجود باتلاش و لجن زار و … اجرای هیچ پروژه مهم و ضروری را تحت الشعاع قرار نمی دهد . چرا که تزریق بعنوان موثرترین و اغلب اقتصادی ترین راه حل بوده که برطرف کننده و یا کاهش دهنده اکثریت موانع و مشکلات طبیعی و حتی مصنوعی منطقه مورد نظر می‌تواند باشد ،‌که البته این تکنیک حتی در برطرف کردن مشکلات سازه‌های اجراء شده نیز کاربرد شایانی دارد ( بلند کردن ساختمانهای نشست کرده ، جلوگیری از ریزش تونلها در مناطق سنگریزه‌ای ، جلوگیری از تراوش آب در انواع سدهای ساخته شده در گذشته و…..)
برجسته‌ترین موفقیت در تزریق مربوط به زمانیست که از تزریق در معادن استفاده شد . آن زمان باز کردن معبرها بوسیله تزریق به آسانی انجام می گرفت .
تکنیک تزریق همزمان با دوره ساخت سدهای بزرگ رشد یافته است . ساخته شدن بعضی از این سدها فقط در اثر عملیات تزریق امکان پذیر بوده است ، ‌مخصوصاً سدهای خاکی با دهها متر ارتفاع ،‌که روی رسوبات آبرفتی ضخیم قرار گرفته بودند اجراء اینگونه سدهای خاکی یک اثر انکار ناپذیر روی تکنیک تزریق در زمینهای آبرفتی داشت ،‌زیرا تا آن زمان تکنیک تزریق در زمین‌های آبرفتی پیشرفت خیلی کمی داشت در حالیکه تزریق در سنگها کاملاً شناخته شده و پیشرفته بود . دلیل این عدم پیشرفت احتمالاً این بود که نخستین سازه‌ها بر روی سنگها و صخره‌ها ساخته می‌شد و مهمتری از همه تزریق در سنگها به نخستین سازه‌ها بر روی سنگها و صخره‌ها ساخته می‌شد و مهمتر از همه تزریق در سنگها به مسائل مشکل و پیچیده‌ای همانند داشتن اطلاعات و دانش تجربی تزریق در آبرفتها نیاز نداشت . با این وصف تزریق در آبرفتها بطور چشمگیری پیشرفت کرده و امروزه این امکان را بوجود آورده که کارهای واقعاً مشکل و مهمی در اعمال زمینهای مناطق شهری به نحو احسن انجام گیرد .
بهسازی زمین منطقه‌ای با تزریق توسط یک مهندس همانند معالجه یک بیمار توسط پزشک است . همانطوریکه یک پزشک برای معالجه ، با شناخت کامل وضع بیمار و اطلاع از داروها اقدام می‌نماید ، بنابراین یک مهندس هم با آشنائی کامل به وضعیت و مشخصات زمین منطقه و توجه به خاصیت هر دوغابی جهت بهسازی زمین اقدام به تزریق نموده و دراین کارباید برای شناخت کامل از وضعیت زمین با نمونه برداریهای مختلف و آزمایشات ضروری و همچنین شناخت خواص انواع دوغابها و موارد کاربرد آنها با شم مهندسی خود و با توجه به هدفی که از نتیجه کار دارد اقدام نماید .
همانطوریکه در معالجه یک بیمار تجربه دید بیشتری به پزشک می‌دهد ، در تکنیک تزریق هم تجربه و کسب اطلاعات از تجارب ارزشمند سایر متخصصان مخصوصاً در کاربرد انواع دوغابها در زمینهای مختلف و همچنین اطلاع از موفقیت‌ها و یا عدم موفقیت‌های تزریق در خاک در پروژه‌های مختلف و بررسی علل آن برای یک مهندس طراح حائز اهمیت است .
فصل دوم
اهداف ، مزایا و معایب تزریق سیمان

تزریق در واقع پر کردن درزها ومنفذهای زمین منطقه‌ای با مواد سیالی که دوغاب نامیده می‌شود ، می‌باشد که بااجرای این عمل ، این امکان بوجود می آید که منطقه مورد نظر ، نفوذ ناپذیر و یا مقاوم گردد ،‌حال منطقه مذکور ممکن است شامل زمینهای سنگی شکسته ،‌زمینهای سنگی با درزهای بزرگ و یا زمینهای آبرفتی باشد .
ما ضمن بیان تکنیک کلی تزریق ، مراحل و شرایط کامل یک پروژه تزریق را از ابتدا تا مرحله عمل بازگو کرده ،‌بعلاوه سعی خواهیم کرد تا امکانات و تکنیک‌های تزریق در رسوبات آبرفتی را – که در مقایسه با تزریق در سنگ که یک تکنیک بهسازی شناخته شده‌ای است – شرح دهیم که در دو دهه اخیر بطور چشمگیری توسعه یافته و به جرات می ‌توان گفت که تزریق می‌‌تواند بعنوان تنها راه حل مناسب و اصولی برای فندانسیونهای غیر معمول باشد .
با توجه به مزایائی که تکنولوژی تزریق دارد نباید از معایب آن چشم پوشی کرد . در اغلب حالات در مقایسه با سایر تکنیک‌ها ، تزریق یک راه حل کند می باشد .
همچنین ممکن است در بعضی موارد خاص مخارج هنگفتی را در بر داشته باشد ، زیرا که برای دستیابی به نتایجی با کیفیت بهتر ،‌نیاز به استفاده از دوغابهای مخصوص و اکیپ مجهز و متخصص می‌باشد .
مزایای تزریق را از نقطه نظر فنی و جنبه‌های اقتصادی آن باید مورد بررسی قرار داد . مزایای اقتصادی تزریق باعث طرفداری و توجه شایان به این تکنیک در مقایسه با سایر تکنیک‌ها شده است . بویژه وقتی که مشکلات تکنیکی خاصی نظیر موارد زیر وجود داشته باشد .
۱- چنانچه لازمست فونداسیون طرحی پائین‌تر از سطح آبهای زیرزمینی خاکبرداری شود (فونداسیون های عمیق ،‌برای اجرای عملیات ساختمانی به مدت زمان زیادی نیاز دارند .)
لذا از نظر اقتصادی مقرون به صرفه خواهد بود تا جهت مقابله با نفوذ آب در یک منطقه درمقایسه با تخلیه آب توسط پمپ ، آب بندی محل با تزریق انجام گیرد .
۲- وقتی اجرای یک پی مناسب خیلی مشکل باشد . این مورد معمولاً در کارهای داخل شهر ، در تونلهای انتقال ،‌مجاری فاضلاب ،راههای زیرزمینی مترو و … پیش می آید .
۳- وقتی ابعاد هندسی محل فندانسیون خیلی پیچیده باشد و شرایط مرزی و تشکیلات مختلفی از لحاظ جنس و از نظر زمین شناسی وجود داشته باشد .
۴- وقتی ، وجود سازه‌هائی در مجاور فنداسیون جدید ، اجازه و امکان خاکبرداری در عمق‌های خیلی پائین را ندهد ( چرا که احتمال حرکت ،‌جابجائی و شاید هم ریزش فنداسیونهای موجود را موجب شود ) باید خاطر نشان کرد که تزریق عملی است که در آن مخلوطی بصورت دوغاب با فشار پمپ به فضاهای خالی خاک وارد شده و سپس این دوغاب در منافذ و درزهای خاک سفید می‌گردد . در نتیجه این عمل مشخصات مکانیکی زمین اصلاح و بهبود یافته ( عمل تحکیم ) و یا نفوذ پذیری زمین نسبت به آب کاهش می‌یابد(آب بندی ).
از این تعریف علاوه بر موارد فوق سایر کاربردهای تزریق استنباط می‌گردد که عبارتند از :
۱- غیر قابل نفوذ و آب بندی کردن یک قسمت مشخصی از خاک زیر یا اطراف یک سازه به منظور :
الف : دستیابی به یک محیط ثابت و پایدار ، یا به یک دیواره‌ی آب بند با کیفیت بسیار بالا که بستگی به هدفی دارد که مدنظر است ( برای مثال در دیواره‌ی آب بند یک سد ، در قسمت‌های بالاتر دیواره از لحاظ عدم نفوذ پذیری کیفیت بالائی مدنظر است ، در حالیکه در قسمتهای پائین‌تر و عمیق ، کیفیت پائینی مورد نیاز بوده چرا که لایه‌های افقی طبقات زمین بعلت ایجاد افت در مسیر آب خطر نفوذ پذیری و تراوش را کاهش می‌دهد .)
ب: دستیابی به یک محیط موقت ، یا آب بند با کیفیت خوب در اثناء‌ اجرای فنداسیون یک سازه ( بعنوان مثال ساخت یک صندوقه آب بند در آبرفتهای نفوذ پذیر در اثناء عملیات یک نیروگاه آبی و یا عملیات اجرائی فنداسیون یک سد انحرافی در عرض یک رودخانه‌ی بزرگ .)
یک محیط آب بند ممکن است توام با زهکشی و تخلیه آب باشد که این روش اقتصادی‌تر از حالتی است که تزریق با کیفیتی بالاتر و بدون تخلیه آب انجام گیرد .
باتزریق ممکن است بمنظور کاهش نفوذ آب و یا جلوگیری از افت هوای فشرده و یا بخاطر جلوگیری از اختلاط آبهای آلوده یا شور با آب تمیز قابلیت نفوذ پذیری زمین کاهش یابد .
۲- تحکیم زمین فنداسیون که ممکن است بخش معلومی از آن آب بندی شده یا نشده باشد . با این عمل مقاومت خاک – به منظور امکان حفاری تونلها – افزایش می‌یابد و یا قدرت تحمل (‌ظرفیت باربری )‌خاک زیادشده و در نتیجه فنداسیون ساخت شده بر روی آن نشست بیش از اندازه نخواهد داشت .
ایجاد همگنی و یکنواختی که توسط تزریق در زمین بوجود می آید امکان خاکبرداری با ماشین آلات بزرگ را میسر می‌سازد که این روش یکی از دهها کاربرد جدید تکنیک تزریق در بین کاربردهای احتمالی در آینده است .
از کاربردهای خاص تزریق می‌توان به پر کردن فضاهای بزرگ زیرزمینی مناطق متروکه معدنی ، تزریق اتصالی ،بالا آوردن گل و لجن ،‌پر کرد ن ترک‌ها یا درزهای خیلی ریز در بتون ، ایجاد برآمدگی و گیرداری درجوانب و انتهای بست‌های مهاری اشاره نمود .
در موردتزریق در بتون که یکی از کاربردهای بسیار مهم تزریق است اشاره کوتاهی می‌نمائیم .
بلوکهای بتونی در سده‌های بتونی بعلت وجود درزهای عمودی و افقی (‌درزهای ساختمانی ) نسبت به هم دارای فواصلی می‌باشند . این درزها بعد از اتمام زمان گیرش بتون ، حداقل یک میلی‌متر زیاد می‌شود . برای اینکه سد بتواند تشکیل مجموعه واحدی را داده مخصوصاً در سدهای قوسی بتواند به حالت قوسی کار کند ، این درزها باید بوسیله‌ی تزریق پر گردد . بدین منظور این درزها به سطح‌های متعددی تقسیم بندی شده و توسط شبکه لوله‌هائی مجهز به کلاپر پر می‌گردند . درزبندی بین دو سطح متوالی و آب بندی سطوح تزریق در امتداد دیواره‌ی سد بوسیله‌ی نوارهای آب بند از جنس P.V.C انجام می ‌گیرد .
هر کلاپر با توجه به مشخصات سازنده آن دارای یک سطح تزریق است که بعنوان مثال به کلاپر مصرفی در سد قوسی کارده در مشهد می‌توان اشاره کرد که ۱۲ متر مربع سطح تزریق را شامل می‌شود . بطور کلی این عمل در اصطلاح مهندسین به درزگیری نیز مشهور است .
در هر شرایطی ،‌لازمست تکنیک تزریق مورد توجه خاص قرار گیرد و انتخاب آن به جای سایر راه‌حل‌ها باید با در نظر گرفتن ملاحظاتی نظیر هزینه طرح ، برنامه کار ، آسانی عملیات و بالاتر از همه ایمنی و پایداری طرح همراه باشد .

(( برای دانلود کلیک کنید ))



:: برچسب‌ها: دانلود پروژه بهسازی زمینهای آبرفتی به روش تزریق سیمان ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
دانلود مطالعات مجتمع مسکونی
سه شنبه 28 ارديبهشت 1395 ساعت 6:38 | بازدید : 22 | نوشته ‌شده به دست مدیر | ( نظرات )

مطالعات مجتمع مسکونی

مقدمه ۱۱

فصل اول : توضیحاتی در مورد مجتمع مسکونی

۱-۱ توجیه طرح۱۴

۲-۱ ویژگی مسکن مطلوب۱۶

فصل دوم : مطالعات اقلیمی

۱-۲  معرفی شهرستان۲۱

۲-۲  نقشه ایران وموقعیت شهرستان ۲۲

۳-۲  عکسهای ماهواره ای۲۳

۴-۲  خصوصیات جمعیتی۲۴

۵-۲  ویژگی های اقتصادی۲۵

۶-۲  ویژگی های فرهنگی۲۶

۷-۲  اقلیم استان۲۷

۸-۲  اقلیم هشتگرد۲۸

۹-۲  آسایش انسان دراقلیم۳۰

۱۰-۲  اقلیم هشتگرد وساختمان۳۱

۱۱-۲  ویژگی های اقلیمی۳۲

فصل سوم : انتخاب وتحلیل سایت

۱-۳ اراضی مناسب برای اسکان۳۴

۲-۳ زمین مناسب۳۵

۳-۳ موقعیت سایت موردنظر۳۶

فصل چهارم : احکام طراحی

۱-۴ احکام طراحی منتج از اقلیم۳۸

۲-۴ ساختمان همسازبااقلیم۴۰

۳-۴ ویژگی های معماری بومی۴۱

۴-۴ فرم ساختمان دراقلیم۴۲

۵-۴ جهت گیری فرم بهینه ساختمان۴۲

۶-۴ فرم بهینه ساختمان درجهات مختلف۴۲

۷-۴ بافت شهری هشتگرد۴۳

فصل پنجم : شناخت اجزاء طراحی

۱-۵ معرفی عرصه های مسکونی   ۴۷

۲-۵  عرصۀ عمومی ۴۷

۱-۲-۵ ورودی ۴۷

۲-۲-۵ عرصۀ پذیرائی و مراسم ۴۷

۳-۲-۵  فضای پذیرائی ۴۷

۴-۲-۵  نشیمن ۴۸

۵-۲-۵  مبلمان نشیمن۴۸

۶-۲-۵ غذاخوری خانوادگی ۴۹

۷-۲-۵  ارتباط فضای نشیمن با آشپزخانه۴۹

۸-۲-۵  سرویس بهداشتی  ۴۹

۹-۲-۵ آشپزخانه ۵۰

۱-۹-۲-۵  دسترسی آشپزخانه ۵۰

۲-۹-۲-۵  سینک ظرفشوئی۵۰

۳-۹-۲-۵   یخچال۵۱

۴-۹-۲-۵  اجاق گاز۵۱

۵-۹-۲-۵  غذاخوری۵۲

۳-۵ عرصۀ خصوصی۵۳

۱-۳-۵ محل استقرار عرصه های خصوصی ۵۳

۲-۳-۵  خواب والدین۵۴

۳-۳-۵ خواب فرزندان۵۴

۴-۳-۵  اتاق مطالعه۵۴

۴-۵ عرصۀ فضای باز و خصوصی ۵۵

۱-۴-۵  ایوان ( تراس ) ۵۵

۵-۵ عرصۀ خدمات و پشتیبانی ۵۶

۱-۵-۵   پارکینگ۵۶

۲-۵-۵    متورخانه ۵۶

فصل ششم : استاندارد های مجتمع مسکونی

۱-۶  راهروها۵۸

۲-۶  پله ها ۵۸

۳-۶ آسانسور۵۸

۴-۶ آشپزخانه ها ۵۹

۵-۶ غذاخوری۵۹

۶-۶ اتاق خواب۶۰

۷-۶ نشیمن۶۰

۸-۶ پذیرایی۶۱

۹-۶ حمام۶۱

۱۰-۶ سرویس بهداشتی۶۱

فصل هفتم : برنامه فیزیکی

۱-۷ برنامه فیزیکی بلوک آ واحدهای تک خوابه۶۳

۲-۷ برنامه فیزیکی بلوک آ واحدهای دوخوابه۶۴

۳-۷ برنامه فیزیکی بلوک آ واحدهای سه خوابه۶۵

۴-۷ برنامه فیزیکی بلوک ب واحدهای تک خوابه۶۶

۵-۷برنامه فیزیکی بلوک ب واحدهای دو خوابه۶۷

۶-۷ برنامه فیزیکی بلوک ب واحدهای سه خوابه۶۸

فصل هشتم : ضوابط طراحی

۱-۸ تعاریف ۷۰

۲-۸ فضای عمومی واختصاصی  ۷۲

۳-۸ دسترسی پیاده  ۷۲

۴-۸ دسترسی سواره  ۷۳

۵-۸ ظرف شوت زباله ۷۳

۶-۸ خدمات ۷۴

۷-۸ ایمنی و امنیت ۷۴

۱-۷-۸ ایمنی خانه ۷۴

۲-۷-۸ امنیت محیط ۷۵

۳-۷-۸ ایمنی و آتش۷۵

۴-۷-۸ درهای اصلی خروجی ۷۶

۵-۷-۸ سایر درها۷۶

۸-۸ روابط ساختمانها با یکدیگر ۷۶

۱-۸-۸ نور و آفتاب ۷۶

۲-۸-۸ دسترسی و همسایگی  ۷۶

۳-۸-۸ محرمیت ۷۷

۹-۸ ضوابط و مقررات ساختمانهای مسکونی ۷۷

۱-۹-۸ ضوابط پیلوت ۷۷

۲-۹-۸ ضوابط پیشانی  ۷۹

۳-۹-۸ ضوابط عناصر عمودی ۷۹

۴-۹-۸ ضوابط بازشوها ۸۰

۵-۹-۸ سیمای شهری ۸۲

فصل نهم : معماری و پایداری

۱-۹  اصول معماری پایدار۸۴

۱-۱-۹  اصل اول : حفاظت از انرژی  ۸۴

۲-۱-۹  اصل دوم : کار با اقلیم  ۸۴

۳-۱-۹ اصل سوم : کاهش اسنفاده ازمنابع جدید  ۸۵

۴-۱-۹  اصل چهارم : احترام به سایت ۸۵

۲-۹  تعاریف ساخت و ساز پایدار ۸۵

۳-۹  اصول توسعۀ ساخت و ساز پایدار ۸۶

استفاده پایدار از منابع زیستی   ۸۶   ۱-۳-۹

۲-۳-۹ استفاده از منابع تجدید پذیر۸۷

۳-۳-۹  حفاظت از تنوع زیستی ۸۷

۴-۹  طراحی پایدار و اصول اولیۀ  آن ۸۷

۱-۴-۹ درک محیط ۸۷

۲-۴-۹ ارتباط با طبیعت ۸۷

۳-۴-۹  درک روندهای موجود در طبیعت۸۸

۴-۴-۹ درک تأثیرات محیطی ۸۸

۵-۴-۹ درک مردم۸۸

۵-۹  معماری سبز ۸۹

۱-۵-۹  تعاریف ۸۹

۲-۵-۹  دیدگاه های معماری سبز۹۰

۳-۵-۹  طراحی خانه های سبز ۹۱

۴-۵-۹  مصالح سبز  ۹۲

۶-۹  ایده های طراحی ۹۳

۱-۶-۹ ویژگیهای مجتمع مسکونی  ۹۳

۲-۶-۹ معماری ساختمان  ۹۳

۳-۶-۹  تأسیسات مکانیکی  ۹۴

۴-۶-۹ تأسیسات برفی  ۹۴

۵-۶-۹ سازه  ۹۴

منابع وماخذ۹۶

مقدمه

الف ) مبانی نظری

محیط زیست انسان امروزی با بحران روبروست ، کاهش منابع طبیعی ،جنگل زدائی و بیابان زائی ، اسیدی شدن آبهای شیرین و خاک حاصلخیز،افزایش پسماندها و پسآبها، ماشینی شدن زندگی و دور شدن از طبیعت، فرسایش خاک و نابودی کشتزارها و… آفاتی ست که ارمغان انسان پیشرفته به محیط زیست  است و در مقابل ، پاسخ طبیعت شیوع بیماریهای ناشناخته و افزایش ناراحتیهای روانی و جرایم  و انحرافات معیشتی جوامع  بشری میباشد. فاصلۀ بین انسان و طبیعت ناشی از حس جاه طلبی انسان مدرن است؛انسان و  طبیعت همدیگر را به تکامل میرسانند و دوری و ناملایمات بین آنها            موجب بروز کاستی هایی   می شود.

سرعت مصرف انرژیهای فسیلی، با روند  تولید آنها در طبیعت؛ توازنی ندارد  و با این روند  در آینده ی نزدیک شاهد اختلال در نظم  طبیعت  خواهیم بود . تدبیر عاقلانه اینست که  باید مصرف بیرویه را کنترل و یا انرژیهای نو( تجدیدپذیر) جایگزین نمود. به  نظر میرسد که در قرن آینده، توانائی های بالقوه طبیعت و اکوسیستم به جای منابع فسیلی در سبد سرمایه های ملی ِکشورها قرار گیرد.

معماری به خاطر معضلات زیست محیطی جهان امروز با بحثی با عنوان “پایداری” در جهت بهبود و تقویت سلامت محیط زیست به چالش در آمده و تفکراتی در قالب ” اکودیزاین ” به کار بسته  و ساختمان را اورگانیزم زنده ای از اکوسیستم می داند  که علاوه بر تأمین نیازها در جهت بهبود سلامت محیط زیست عمل می کند .

عدم توجه به مسائل اقلیمی در راستای محافظت ساختمانها از شرایط  نامطلوب و حداکثر استفاده ازشرایط مطلوب ؛موجب گشته که ساختمانها بیش از یک سوم انرژی کشور را ببلعند.

از یک سو هزینه های بالای  تولید و توزیع  انرژی جهت شارژ ساختمانها و از سوی دیگر فعالیت بیرحمانه و مستکبرانۀ ساختمانها علیه محیط زیست درجهت  بروز معضلات و آفات زیست محیطی در کنار  صنایع و آلاینده ها  به  تهدید سلامت محیط زیست و انسانها  دامن زده است. عملکرد انسانها با نگرش مصرف گرایانه به طبیعت موجب بروز رابطۀ همزیستی مخاطره آمیز بین انسان و طبیعت شده است.

ب ) مجتمع مسکونی در هشتگرد

موقعیت مناسب جغرافیائی و اقلیمی شهر هشتگرد و استعدادهای بالقوه شهرستان در جهت اسکان و توسعۀ بافت مسکونی موجب فراهم آمدن شرایطی برای اسکان  سرریز جمعیت تهران و مهاجران شهرستانهای اطراف شده است.علاوه بر این امر جمعیت جوان شهرستان نیز از سوی دیگر نیاز مسکن را در سطح شهرستان روزافزون شدت می بخشد.

دغدغۀ تهیۀ مسکن،صرفأ تأمین سرپناه  نیست بلکه تآمین مسکنی با کیفیت زندگی بالا مسکنی که زندگی کم هزینه ای را به ارمغان بیاورد. مسکنی که سلامت انسان و زیستگاهش را تأمین کند. مسکنی که برای ادامه حیات نیازمند هزینه نباشد . مسکنی که طی حیات خود علاوه بر تأمین نیازهای مخاطبش در جهت بهبود سلامت زیستگاه انسان عمل کند. مسکنی که مصرفگرا و زباله ساز نباشد .

ج) اهمییت موضوع

رشد تصاعدی جمعیت و افزایش نیازها سیر نزولی منابع طبیعی را به دنبال داشته است ؛  بحران های زیست محیطی جهان امروز گواه بر شیوۀ زندگی و رابطۀ غیر اصولی و ناهماهنگ انسان با محیط زیست می باشد .

منابع و مأخذ

مجنمع مسکونی – ترجمه:نیما طالبیان – مهدی آتشی – سیما نبی زاده    چاپ دوم ۱۳۸۷

چهل کلید معماری داخلی – ترجمه:فریدون کسرایی چاپ اول ۱۳۸۵

محاسبات تاسیسات ساختمان – ترجمه سید مجتبی طباطبایی ۱۳۸۶

پژوهش راهنمای عمومی طراحی مسکن وشهرسازی ـــ وزارت مسکن وشهرسازی

کتابهای درسی نقشه کشی معماری سال سوم هنرستان

مطالعات اقلیمی وحید قبادیان–۱۳۸۸

مطالعات شهرداری شهر هشتگرد –  ۱۳۸۹

پایان نامۀ کارشناسی ارشد- امیر حریری –مسکن ارزان – سال ارائه ۱۳۸۵

کتابشناسی ساوجبلاغ –  تألیف حسین عسگری-۱۳۸۷

مقرارات ملی ساختمان – مبحث نوزدهم (صرفه جوئی انرژی در ساختمانها)

مقاله طبیعت  در معماری – علی نظری زاده –کارشناسی ارشد – مرداد ۱۳۸۵

مجله های معمار وآبادی

اینترنت

www.arc space.com

www.architecture week.com

www.google.com

 (( برای دانلود کلیک کنید ))

 



:: برچسب‌ها: دانلود مطالعات مجتمع مسکونی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
دانلود پاورپوینت آمفی تئاتر کلوسوم
سه شنبه 28 ارديبهشت 1395 ساعت 6:36 | بازدید : 22 | نوشته ‌شده به دست مدیر | ( نظرات )

پاورپوینت آمفی تئاتر کلوسوم

بزرگترین آمفی تئاتر در روم کلوسئوم بوده که ساخت آن به دست سپاسیان در سال ۷۲ قبل از میلاد آغاز شد وبه دست دومیتیان دوازده سال بعد به پایان رسید قسمت عمده از آن از بین رفته.مجموعه کلوسئوم نه تنها به عنوان سازه انسان را تحت تاثیر قرار می دهد بلکه به نوعی برای تجمع مردم برای مناسباتهای خاص و بخصوص نمایشهای ویژه هم طرح ریزی شده است. این آمفی تئاتر یک بیضی بزرگ به ابعاد ۱۸۸*۱۵۶متر است مشاهدات نشان می دهند زمین صافی که روی آن ساخته شده قبلا دریاچه بوده وتمام صندلی ها بر روی طاق های اهنگ ساخته شده که برخی بیضی متحدالمرکز وبرخی دیگر به صورت شعاعی بودند که به صورت استادانه کار شداند.

lدر فواصل زمانی بین برنامه حضار میتوانستند در کریدورها به گردش بپردازند وبه پایین یعنی به خیابان نگاه کنند این آمفی تئاتر گنجایش ۵۰۰ نفر راداشته ومیتوانسته در عرض چند ثانیه خالی از افراد شود ردیف های صندلی به وسیله راهروهای افقی به چهار قسمت متعلق به چهار طبقه ای اجتمائی تقسیم شود که دوتای پایین به نجیب زادگان ودرباریان اختصاص داده میشود محل امپراتوری در یکی از گوشه های سن بوده و ورودی گلادیاتورها در گوشه دیگر آن قرار داشته ابعاد خوده سن حدود ۵۴*۸۷متر بود و زیر آن تعداد زیادی از اتاق ها،انبارها،اتاق های تعویض لباس و محل نگهداری جانوران ونظایر اینها وجود داشته  در زمان حاضر که تمامی کف سن برداشته شده است می توان تمامی این قسماتها را دید

(( برای دانلود کلیک کنید ))



:: برچسب‌ها: دانلود پاورپوینت آمفی تئاتر کلوسوم ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0